Konepalvelu Osa

Master M – Laajenna hitsauskokemustasi

25.11.2022

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Master M on huippuluokan kompakti MIG/MAG-hitsauskone, jonka suorituskyky ja käytettävyys tuovat tehoa teolliseen hitsaamiseen. Digitaalinen valokaaren hallinta, nopeat asetusominaisuudet ja erinomainen teho-painosuhde asettavat hitsauksen laadulle ja työteholle täysin uudet standardit.

 

Valitse omasi kolmesta huippuluokan mallista. Master M-mallivaihtoehdot 353, 355 ja 358 sisältävät manuaalisen (Manual), synergisen (Auto) ja pulssihitsausjärjestelmän (Auto Pulse vain 355 ja 358 malleissa). Hitsaa kaasujäähdytteisillä polttimilla tai valitse lisävarusteena saatava Master M jäähdytyslaite, joka maksimoi 350 A / 40 % käyttösuhteen. Nosta tuottavuus ja hitsauksen hallinta uudelle tasolle MAX-prosessien avulla (saatavilla Master M 355- ja 358-malleihin).

 

Kompakti Master M-moniprosessijärjestelmä tuottaa 350 A MIG/MAGhitsaustehon 40 %:n käyttösuhteella 40 °C:ssa.

 

MAX- ja Wise erikoishitsausprosessit lisäävät tuottavuutta, nopeuttavat hitsaamista, parantavat hitsisulan hallintaa ja vähentävät lämmöntuontia.

 

Weld Assist -toiminto nopeuttaa parametrien asettamista jopa 60 % manuaaliseen säätämiseen verrattuna. Valitse vain liitostyyppi, hitsausasento ja materiaalin paksuus, ja olet valmis hitsaamaan. Voit sisällyttää MAX-prosessit toimituspakettiin tai päivittää ne laitteeseen myöhemmin. LED-työvalot lisäävät turvallisuutta ja mukavuutta. Integroitu ja itsestään latautuva LED-työvalojärjestelmä sisältyy vakiona kaikkiin Master M-malleihin. Tämä hyödyllinen valonlähde toimii verkkovirralla tai ilman, parantaen turvallisuutta ja tuottavuutta heikossa valaistuksessa. Pajoille ja työmaakäyttöön ihanteellinen Master M on valmistettu ruiskupuristetusta lujitemuovista ja kestää jokapäiväiset kolhut ja iskut.

 

 

Viimeisimmät