Konepalvelu Osa

Hitsaustyökalut

Ammattityökalut, koneet ja laitteet - Laatutuotteilla parempaan tuottavuuteen

Hitsausalan ammattityökalut, koneet ja laitteet on tehty kestämään. Tarjoamme tuotteissa vain parasta laatua. Olemme erikoistuneet hitsaustöiden esivalmistelu- ja viimeistelytyökaluihin.

Paineilma­työkalut

Konepalvelu Osa

Olemme Fuji-, Fiam- ja IPT-paineilmatyökalujen maahantuoja Suomessa. Myynti tapahtuu maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Fuji on toimittanut paineilmatyökaluja konepajateollisuuden eri tarpeisiin jo yli 60 vuoden ajan. Fuji-paineilmatyökalut tunnetaan laadukkuudesta.

 

Jatkuvan kehitystyön tuloksena Fuji on saavuttanut maailmanlaajuisesti merkittävän ja arvostetun aseman yhtenä paineilmatyökalujen johtavana valmistajana. Yli 700 erilaisen paineilmatoimisen koneen tuotanto-ohjelmasta löytyy sopiva työkalu mitä moninaisempiin teollisuuden kohteisiin.

 

Asiakkaidemme käytössä on laaja valikoima erilaisia paineilmalla toimivia porakoneita, hiomakoneita ja kokoonpanotyökaluja. Paineilmakoneiden tuonnin lisäksi huollatamme merkkikorjaamoissa erimerkkisiä ammattikäyttöön tarkoitettuja paineilmatyökaluja. Näin haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua myös paineilmatyökaluissa.

 

Lataa tuoteluettelo tästä >>

 

Cougartron Fury 100 elektroninen puhdistuslaite

Konepalvelu Osa

FURY 100 on tehokas elektrolyyttinen hitsauspuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu poistamaan tehokkaasti kaikentyyppiset epäpuhtaudet mm. alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsauksilta ja pinnoilta TIG- ja MIG-hitsauksen jälkeen.

 

Konetta voidaan käyttää myös sähkökiillotukseen, pintapuhdistukseen ja merkintään.

 

Lataa tuoteluettelo tästä >>

Metabo, hitsauksen esivalmistelu

Konepalvelu Osa

Metabon visio on täysin johdoton työmaa. Siksi olemme panostaneet erityisen paljon akkuteknologian kehitykseen.

 

Uusin ja paras esimerkki edelläkävijän asemastamme akkutekniikassa on uudet Metabo LiHD -akut. Markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain 18V akku tulee avaamaan lukuisia uusia käyttökohteita akkukoneille. Uusista LiHD -akuista tulee hyötymään kaikki nykyiset akkukoneemme sekä lukuisat aikaisemmin teknisesti mahdottomina pidetyt akkukoneet.

 

 

Tutustu metabo.fi

Lue lisää

Fein-esite 2021

Konepalvelu Osa

Parhaat sähkötyökalut työn tehostamiseen ja mahdollisten tuotanto-ongelmien ratkaisemiseen.

 

Toimintamme luotettavuuden varmistavat ammattilaisten kovia vaatimuksia vastaavat tunnetut tuotteet.

 

Äärimmäinen kestävyys ja pitkäikäisyys yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen ovat FEIN-hiomakoneiden perusominaisuuksia. Tuotevalikoimastamme löytyy aina oikea kone kaikkeen metallintyöstöön, katkaisuun, jäysteenpoistoon, hiontaan ja karkeahiontaan.

 

Leveä teholuokkahaitari (350–3700 W) ja täydellinen laikkavalikoima (115-230mm) mahdollistaa oikeat koneet niin raskaaseen jatkuvaan käyttöön – esimerkiksi valimoissa, teräsrakentamisessa tai laivanrakennuksessa kuin pienempiinkin työtehtäviin.

 

Tutustu Fein.fi

Lue lisää

Tengtools käsityökalut

Konepalvelu Osa

Kaikki tarvitsevat käsityökaluja joissakin tilanteissa. Kun valitset oikeanlaisen työkalun, on puolet työstä tehty! Toimimme johtavien tuotemerkkien ja valmistajien kanssa, jotta saisit varmasti juuri kuhunkin tilanteeseen tarvitsemasi työkalun.

 

Myymme ehdottomasti korkeimmat vaatimukset täyttäviä tuotteita, mutta lisäksi myös hieman yksinkertaisempia.

 

Lataa tuoteluettelo tästä >>

Lue lisää

Ridgid putkityökalut

Konepalvelu Osa

Elinikäisiä työkaluja sukupolvien kokemuksella

Vuonna 1923 kehitettyjen RIDGID-putkiavaimien käyttöön yhä nykyään on useita syitä. Ammattilaiset tietävät, että voit ostaa 10 putkiavainta, jotka rikkoutuvat ja pilaavat kiinnikkeet, tai yhden RIDGID-avaimen, joka kestää koko eliniän.

 

Tutustu ridgid.eu.fi

Lue lisää

AMA-Roller putkenpyörittäjä

Konepalvelu Osa

Lisää nopeutta, tarkkuutta ja laatua teollisuusputkistojen esivalmisteluasennuksiin ja hitsaukseen!

 

Lataa lisätietoja tästä >>

Lue lisää

TAG PIPE

Konepalvelu Osa

TAG-PIPE yhteistyökumppaneineen tarjoaa parasta mahdollista laatua ja palvelua kaikille asiakkailleen. Tuotteiden korkealaatuiset komponentit valmistetaan Euroopassa ja laitteiden kokoonpano tehdään Iso-Britannian tehtaassa.

 

Kaikki koneet läpikäyvät kattavat testaus- ja laadunvarmistusmenetelmät. Koneet ovat CE-hyväksyttyjä ja niillä on vaatimustenmukaisuustodistus.

Lue lisää

Hioma­tarvikkeet

Konepalvelu Osa

Jo lähes 130 vuotta maailman hioma-alan johtajana toiminut Norton tarjoaa laajimman valikoiman ratkaisuja hiontaan, katkaisuun, pintakäsittelyyn, viimeistelyyn ja kiillotukseen erilaisille markkinoille, materiaaleille ja sovelluksille – taaten parhaan tuottavuuden ja tasaisen suorituskyvyn sekä varastosta toimitettaville että tilauksesta valmistettaville ratkaisuille.

Täydellinen innovatiivisten tuotteiden valikoima on suunniteltu toimimaan kaikissa hiomasovelluksissa kaikilla markkinoilla.

Lue lisää

GPPH-hitsauspöytä monessa eri koossa

Konepalvelu Osa

GPPH-hitsauspöydät ovat korkealaatuisia, vakaita ja tukevarakenteisia. Pöytien korkeuden säätö standardijaloilla, on noin 880- 930 mm. Pöydät ovat helposti yhdistettävissä toisiinsa laajemman työtilan saamiseksi. Pöydät on valmistettu standardin ISO 2768–1 mukaan. Reikien halkaisijat ovat 16 mm tai 28 mm, reikien väli 100 x 100 mm.

 

Valmistettu S355J2+N teräksestä. Saatavilla Hitsauspöydät PRO, PLUS ja ECO, kymmenessä eri kokoluokassa.

 

Kysy lisää

 

Lue lisää

Teräskonttori

Konepalvelu Osa

Edustamme myös Teräskonttorin maahantuomia metalliteollisuuden työkaluja.

Lue lisää

Lastuavat työkalut

Konepalvelu Osa

Täyskovametalliporien valikoimasta uusimmat ratkaisut tehokkaaseen poraamiseen.

Lue lisää

Työkalu­pitimet

Konepalvelu Osa

Teräskonttorilta löytyy laaja valikoima Kintekin peruskartioita työstökeskuksiin ja työkalujen kiinnitysyksiköitä sorveihin.

Lue lisää

Kappaleen kiinnittimet

Konepalvelu Osa

Laaja AMF vakiokiinnittimien valikoima tarjoaa luotettavan ratkaisun niin pienten kuin järkälemäistenkin kappaleiden kiinnittämisen työstökoneen pöydälle.

Lue lisää

Plymoth kohdepoistojärjestelmät

Konepalvelu Osa

Kohdepoistojärjestelmät

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kiinteät ja siirrettävät kohdepoistoimurit, jotka soveltuvat käytettäväksi eri teollisuuden aloilla muodostuvan savun, kaasun, pölyn.. turvalliseen ja tehokkaaseen poistamiseen. Plymoth:lla on yli 40 vuoden kokemus työpaikkojen ja työympäristön turvallisuuden parantamisesta. Plymoth-tuotteet ovat yhdistelmä hyväksi todettuja tekniikoita ja innovaatisia ideoita.

Lue lisää

PH-työkalut

Konepalvelu Osa
Lue lisää

PH-työstökoneet

Konepalvelu Osa
Lue lisää